Как да оцелеем заедно в изолация?

by Лидия Генова

 Звучи малко сюрреалистично? Но е факт! Изключителната ситуация изисква уникални решения. Така че ще споделим с вас нашите идеи! Какво да правим у дома заедно? Как да не си омръзнете един на друг, а вместо това да бъдете щастливи? Имаме нашите доказани начини да го направим!

 

Както знаете, прекаленото дълго време прекарано с един човек може да доведе до главоболие, а главоболието не е съюзник в любовта. За да го избегнете, не търсете идеи за изолация, а се опитайте да се насладите на времето, което прекарвате заедно и вижте, че може да е наистина страхотно! В крайна сметка, това вероятно е първият път в живота ви, когато трябва да сте един с друг 24h / 7. Така че си струва да се насладите на това време на 100%.

 

По-малко приказки, повече прегръдки!

Чувствате ли напрежение помежду си, когато сте заедно 24h / 7? Нервната атмосфера е във въздуха?  Не можете да се избягвате взаимно завинаги! Опитайте се да направите компромис, който ще подобри настроението ви. Работите  от вкъщи и домашният ви офис е твърде малък и за двама ви? Не забравяйте за добрата организация на пространството и времето. Нека всеки от вас има свой собствен кът, който отделя работата от ежедневния ви ритъм в къщи.

Кино вечер!

Искате да гледате филм, но ходенето на кино не е възможно? Няма проблем! Романтична комедия, екшън филм - Netflix ви дава неограничен избор във всяка категория. Какво обаче можете да направите, ако се отегчите от друг сезон на поредицата и не можете да намерите нещо интересно? Може би сте настроени за ... филми за възрастни? Във вашия уютен дом можете да организирате такъв вид филмова вечер! Направете палав план за вечерта.Никога не е късно за малко забавление, затова включете нещо пикантно и експериментирайте! Бъдете секси режисьор. Можете да демонстрирате походката на вашата котка пред камерата. Играта може да бъде много вълнуваща... светлини, камера, действие!

Домашно спа.

 Може би искате да отидете на спа? Домашно спа, разбира се! Какво е най-доброто предимство на това? Можете да играете заедно във вана или по време на душ! След гореща баня е време да се отпуснете. Атмосферата ще се нажежи от изкусителен масаж, който дава много приятни усещания и засилва сетивата. Всеки от вас може да направи масажа и всеки от вас може да му се наслади! Пригответе се за възхитителен вечерен финал!

Най-важното е да се харесвате един друг.

Не е нужно да имате перфектното сходство в характерите, за да имате перфектната връзка ,но е важно да се харесвате един друг. Изолирани в къщи вие трябва да се наслаждавате на времето си заедно.

Comments

  • No comments found

Leave your comments